Startblokken Zoeken Beweegredenen Meld je aan Werkwijze Inloggen of registreren
JouwBeweegMaatje.nl - Privacybeleid

Privacybeleid

JouwBeweegMaatje.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. JouwBeweegMaatje.nl zal persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken/verkopen.

Uit veiligheidsoverwegingen logt JouwBeweegMaatje.nl alle ip-adressen van haar gebruikers. JouwBeweegMaatje.nl behoudt zich het recht voor om, in geval van misbruik, gegevens over aansluitingen op te vragen en gebruikers eventueel te weren van de site.

Op JouwBeweegMaatje.nl wordt gevraagd naar een aantal persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens worden enkel gebruikt om het aanbieden van de dienst mogelijk te maken. Daarnaast worden de gegevens gebruikt om de deelnemers van JouwBeweegMaatje.nl onderling met elkaar in contact te laten treden. Het systeem is zo opgezet dat e-mailcontact altijd via het anonieme mailsysteem van JouwBeweegMaatje.nl verloopt. Emailadressen zullen onder geen beding aan derden worden verstrekt.

Om het privacyrecht van de deelnemers te beschermen, wordt alle informatie op deze site volledig anoniem behandeld. Het is niet mogelijk om aan de hand van deze informatie een bezoeker te identificeren.

Indien JouwBeweegMaatje.nl mocht besluiten haar privacybeleid te wijzigen, dan worden deze wijzigingen hier direct opgenomen. Voor vragen en opmerkingen over het privacybeleid van JouwBeweegMaatje.nl kan contact worden opgenomen via de gegevens op de contactpagina.

Welkom op JouwBeweegMaatje.nl... een ècht goed voornemen!