Startblokken Zoeken Beweegredenen Meld je aan Werkwijze Inloggen of registreren
JouwBeweegMaatje.nl - Interessante links

Valtaf.nl
Online Afslanken werkt echt! Meld je nu aan en ontvang je eigen website waar je precies kunt bijhouden wat je weegt, wat je hebt gegeten en hoeveel je nog moet afvallen om je streefgewicht te bereiken.
www.valtaf.nl

Nationaal Gezondheidsplan
Stichting Nationaal Gezondheidsplan ontwikkelt leefstijl- en preventieprogramma's en biedt deze via haar website aan. Je kunt hier gratis en vrijblijvend gebruik maken van o.a. diverse testen, een leefstijlforum, gezondheidsnieuwsbrieven en een beweeganalyse.
www.nationaalgezondheidsplan.nl

Preventieve Gezondheidszorg
Deze webpagina is bedoeld om degene die preventief de kwaliteit van zijn/haar leven wil verbeteren door aan een gezonder lichaam te werken, op een snelle manier te voorzien van een verzameling aan informatie die overal verspreid over het internet terug te vinden is.
www.preventievegezondheidszorg.nl

Bewegingsvraagstukken
Het Instituut voor BewegingsVraagstukken (IBV) wil een bijdrage leveren aan gezondheid en welzijn van mensen door te informeren over de effecten van bewegen op gezondheid. Dit doet zij door de vertaalslag te maken van wetenschappelijke kennis naar praktisch handelen en omgekeerd.
www.bewegingsvraagstukken.nl

Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen
NISB is in 1999 opgericht met de bedoeling om zoveel mogelijk maatschappelijke winst te behalen met sport en bewegen. Inmiddels staat NISB bekend als een kennis- en innovatie-instituut dat goed op de hoogte is van belangrijke ontwikkelingen en trends. Ook heeft NISB de kennis en kunde in huis om (mede) richting te geven aan vernieuwing, deskundigheidsbevordering en ondersteuning op het gebied van sport en bewegen.
www.nisb.nl

Gezondheidsoverzicht
Op deze site vindt u een uitgebreid overzicht van gezondheidssites. Daarnaast kunt u via forum.gezondheidsoverzicht.nl bijna 100.000 forumberichten vinden over gezondheid. U kunt daar ook zelf gratis berichten plaatsen.
www.gezondheidsoverzicht.nl

 

Welkom op JouwBeweegMaatje.nl... een ècht goed voornemen!